Forum Brasov

Vino si tu in comunitatea online a Brasovului! Pentru a-ti crea gratuit un cont, click aici.

*
Bine ai venit pe Forumul orasului Brasov!
Introdu mai jos datele necesare pentru autentificare sau creeaza-ti un cont nou.

Utilizator           Parola           Timp logare
September 08 2010, 14:58:45

Forum pentru brasoveni
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mai suporta cineva traficul de pe DN1?  (Read 541 times)
Antiloop
Jr. Member
**

View Profile
« on: February 08 2009, 22:16:51 »

Am venit sambata in Brasov si pur si simplu am zis ca inebunesc de nervi! Am facut peste 4 ore din Bucuresti si asta ca am calcat-o cat am putut pana pe la Comarnic. Iti vine s-o iei pe jos deja dupa ce treci de Sinaia.  fool
Oare au de gand sa faca astia ceva, stie cineva mai multe?
GiCool
Moderator

Handsome STUD

View Profile
« Reply #1 on: February 09 2009, 23:22:08 »

Pai nu e nimic nou legat de asta; asta e si va fi pana termina autostrada Bucuresti - Brasov, n-ai ce-i face.

Don't hate me cause i'm beautifull...
Rigips
Global Moderator

View Profile
« Reply #2 on: February 10 2009, 22:18:55 »

Am venit sambata in Brasov si pur si simplu am zis ca inebunesc de nervi! Am facut peste 4 ore din Bucuresti si asta ca am calcat-o cat am putut pana pe la Comarnic. ...

Pai ai fost norocos! Au fost zilele Busteniului si in afara de asta s-a mai organizat si Campionatul Mondial de escalada pe gheata (detalii). A fost chiar interesant, eu am fost vineri dupa pranz si era deja aglomerat; sambata nu pot decat sa-mi inchipui ce a fost pe acolo.

Oricum, macar pe portiunea Brasov - Sibiu se circula ceva mai bine; am facut in seara asta pana la Brasov, o ora si jumatate; Sibiu - Fagaras este chiar ok, iar de la Fagaras trebuie sa mai fii atent doar la bordurile nesemnalizate si echipajele de politie care stau sa te prinda ca ai taiat linia continua.

Când te-ai născut, tu plângeai iar ceilalţi zâmbeau.
Trăieşte-ţi viaţa astfel încât atunci când se va sfârşi, măcar tu să zâmbeşti!

View Profile
« Reply #3 on: February 14 2009, 12:13:21 »

Pentru cei interesati: este recomandata varianta DN1A! Totusi pentru cei care vor sa ajunga in Busteni, Sinaia chiar nu vad care ar fi solutia.

**

View Profile
« Reply #4 on: November 24 2009, 13:54:15 »

pai asta nu poti evita atata timp cat exista doar doua benzi in loc de 4 sau 6
nicalai
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #5 on: December 21 2009, 09:58:23 »

nu o sa fim fericiti prea curand pt. ca s-a amanat contructia tronsonului brasov-comarnic: http://www.ziare.com/business/economie/12-14-2009/constructia-tronsonul-de-autostrada-brasov-comarnic-se-amana-cu-inca-doi-ani-974782

ADVANCED HEALTH WARNING: WHEN THE ALIENS COME, THEY WILL EAT THE FATTIES FIRST !

tunarul
Jr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #6 on: July 03 2010, 09:56:01 »

se poate si mai rau  Cheesy

Microcasti pentru copiat:

Tel: 0745.234.170
depilfin
Jr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #7 on: August 02 2010, 21:58:35 »

DN1A nu a fost si nu este nici acum o solutie. Pana la urma pe acolo circula traficul greu (aka traficul lent)

iordantonio
Newbie
*

View Profile
« Reply #8 on: September 01 2010, 17:59:47 »

Cea mai mare problema de trafic pe DN1 este cauzata de trecerile de pietoni din centul Busteniului si lipsa aici a 2-3 pasarele de trecere a pietonilor. Este atat de simplu si nimeni nu ia asta in consideratie! Cine ar trebui sa le construiasca? Primaria, drumurile nationale? De asta se circula cu viteza melcului si se blocheaza soseaua mai ales in week-end. Eu stau in Azuga chiar pe DN1 si vad mereu carnatul de masini care se-ntinde pana aici. La cat se fura-n tara asta nu s-a gasit nici un baiat destept care sa fure ceva si din construirea acestor pasarele, dar sa le construiasca dr...k odata?!!
Rigips
Global Moderator

View Profile
« Reply #9 on: September 03 2010, 12:51:25 »

Intr-adevar acolo e buba, dar nu stiu daca se pot monta pasarele din cauza trotuarelor inguste.
Oricum o solutie cred ca s-ar gasi si asta ar rezolva problema, dar vorba ta nu cred ca-si bate nimeni capul pt ca e un proiect (comision) prea mic.

Ultima data cand am trecut pe DN1 s-a circulat bara la bara din Predeal pana-n Sinaia si asta intr-o zi de joi pe la pranz. In weekend nu vreau sa-mi inchipui cum e...

Pasionat de jocuri? CLICK AICI! | Vrei să fii moderator al Forum Braşov? CLICK AICI

Pages: [1]
  Print  

Jump to: