Forum Brasov

Vino si tu in comunitatea online a Brasovului! Pentru a-ti crea gratuit un cont, click aici.

*
Bine ai venit pe Forumul orasului Brasov!
Introdu mai jos datele necesare pentru autentificare sau creeaza-ti un cont nou.

Utilizator           Parola           Timp logare
September 11 2010, 03:09:59

Forum pentru brasoveni
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: unde imi pot vinde hainele?  (Read 359 times)
sharpei
Newbie
*

View Profile
« on: February 02 2010, 10:53:44 »

Am 2 saci de haine care nu au fost imbracate decat o data, maxim de 2 ori si as vrea sa le vand undeva. Am costume de dama, pantaloni si bluze, geaca de iarna lunga care nu a fost imbracata niciodata. Ma puteti ajuta? Cunoasteti un loc unde le-as putea vinde?
florinbrasov
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #1 on: February 21 2010, 20:44:34 »

Am 2 saci de haine care nu au fost imbracate decat o data, maxim de 2 ori si as vrea sa le vand undeva. Am costume de dama, pantaloni si bluze, geaca de iarna lunga care nu a fost imbracata niciodata. Ma puteti ajuta? Cunoasteti un loc unde le-as putea vinde?
Există o mini-piață, nu știu cu ce denumire este cunoscută în oraș dar pot spune unde se află.  Dacă mergi de pe Calea București spre Carrefour, la sensul giratoriu de la intersecția acestei străzi cu Bd-ul Saturn(lângă capătul lui 8 ) mergi la dreapta și apoi tot înainte. Înainte de o curbă, pe partea dreaptă a sensului de mers se adună oameni care vând diferite obiecte de care nu mai au nevoie, în fiecare sâmbătă și duminică dimineață (din cate știu). Am fost recent pe acolo.
Rigips
Global Moderator

View Profile
« Reply #2 on: February 22 2010, 20:09:54 »

E piata din parcarea care se afla vis-a-vis de intrarea in uzina Steagu (Roman) - in capatul strazii Carpatilor cum vii spre Noua.
Sau se poate negocia cu rromii din piata de pe strada Traian, sau poti posta un anunt la Bazar pe forum...

Când te-ai născut, tu plângeai iar ceilalţi zâmbeau.
Trăieşte-ţi viaţa astfel încât atunci când se va sfârşi, măcar tu să zâmbeşti!
*

View Profile
« Reply #3 on: March 01 2010, 10:25:23 »

cand este deschisa piata? e in fiecare zi sau doar in weekend?
florinbrasov
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #4 on: March 01 2010, 16:03:42 »

cand este deschisa piata? e in fiecare zi sau doar in weekend?
Eu știu că doar sâmbăta și duminica e. Înseamnă că ai ceva marfă dacă vrei să mergi în piață.
luigi216
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #5 on: March 26 2010, 18:29:41 »

Există o mini-piață, nu știu cu ce denumire este cunoscută în oraș dar pot spune unde se află.  Dacă mergi de pe Calea București spre Carrefour, la sensul giratoriu de la intersecția acestei străzi cu Bd-ul Saturn(lângă capătul lui 8 ) mergi la dreapta și apoi tot înainte. Înainte de o curbă, pe partea dreaptă a sensului de mers se adună oameni care vând diferite obiecte de care nu mai au nevoie, în fiecare sâmbătă și duminică dimineață (din cate știu). Am fost recent pe acolo.
pune-le pe forumuri si osa le vinzi

astronaut24
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #6 on: April 18 2010, 11:27:29 »

sfatul meu este sa le postezi in rubrica de anunturi sau sa faci o fapta buna si sa le donezi unui sarac
depilfin
Jr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #7 on: August 02 2010, 21:46:10 »

Decat sa le dai la tigani mai bine pui niste anunturi pe forumuri.

Pasionat de jocuri? CLICK AICI! | Vrei să fii moderator al Forum Braşov? CLICK AICI

Pages: [1]
  Print  

Jump to: